Moro kaikille,

Oikein hyvä nenapäivä kaikille. Tänään vietimme iloista nenapäivä työpaikalla voutilassa. Asukkaat ja hoitajat olivat todella iloisia ja oli ihana katsella vanhusten iloa pienesta juhlista.Meilla oli haitarin muusiikia ja yhteis tanssia asukkaiden kanssa. Kiitos musiiki soittajille. Vanhusten elämässä kuuluu nimenoman sosio kultuurista elämä vaikka he asuvat vanhainkodissa.

 

http://yle.fi/alueet/hame/2009/11/hamalaiset_anteliaita_nenapaivana_1138520.html

Kanta-Häme,Suomi

Hämäläiset anteliaita Nenäpäivänä!

päivitetty tänään klo 16:34

Radio Hämeen Nenäpäivä-keräys onnistui yli odotusten. Hämäläiset lahjoittivat päivän aikana yli 4 500 euroa. Raha ohjataan yhdeksän suuren avustusjärjestön kautta pitkäjänteisiin kehitysyhteistyöprojekteihin Afrikassa, Etelä-Aasiassa ja Väli-Amerikassa, etenkin lasten ja naisten auttamiseksi.

Fidan kerääjä Markku Helin Useat kymmenet vapaaehtoiset SPR:ltä, Fidalta ja Unicefilta ottivat vastaan keräyspuheluita päivän aikana. Suuri kiitos heille!

Nenä leviää

Nenäpäivätempaukset ovat levinneet muun muassa työpaikoille ja eri puolilla Hämettä järjestettiin lukuisia Nenäpäivän tapahtumia. Esimerkiksi Hämeenlinnan kaupunkin ikäihmisten keskuksessa vietettiin avoimia ovia Nenäpäivä-teemalla. Voutilakeskuksessa järjestettiin myös tanssit. Erilaisia tapahtumia järjestettiin myös esimerkiksi koulutuskeskus Kiipulassa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Hämeenlinnassa Idänpään päiväkodin ryhmä Metuset leipoi nenäpäiväpullia ja pullat tietysti myytiin eteenpäin kovaan hintaan ja tuotto meni, mihinkäs muualle, kuin kehitysmaiden lasten hyväksi.

Paina nenää - kuule ajatus

Matti Nurminen ja MIki Wallenius.YLE Hämeen Nenäpäivä vieraana oli jälleen legendaarinen näyttelijä Matti Nurminen. Tuottaja Miki Wallenius ja Matti Nurminen kävivät Tiiriössä piristämässä ihmisiä ja tarjoamassa ajatelmia. Rahaakin Nurmisen ja Walleniuksen lippaisiin tipahteli hyvin. Nenäpäivä-viikko ja koko kampanja huipentuu perjantaina 6.11. Kakkosen spektaakkelimaiseen keräysohjelmaan Nenäpäivä-show. Show alkaa kello 18 TV2:lla.

YLE Häme