Uudenvuodenlupaus

Vuosi 2012 on alkanut hyvää vauhtia ja se tuo mukanaan haasteita, muutoksia, haikeutta ja uutta toivoa elämään. Maamme saa pian uuden Tasavallan presidentin, jonka kansalaiset valitsevat. Meidän pitää olla ylpeitä, että demokratia taas toteutuu.
Monet ihmiset aloittivat vuoden uudenvuodenlupauksilla. Yleensä ne pitävät sisällään elämäntapojen muutoksen parempaan. Mutta ihmiset usein unohtavat lupauksia tehdessään, että elämän hyvä olo tulee pienemmistä asioista kuin uudenvuodenlupaukset. Kuten esimerkiksi se, että käyttää enemmän aikaa itselle tärkeiden ihmisten seurassa. Jos teet itsellesi viikko-ohjelmaa, niin yritä saada siihen mahdutettua aikaa myös rakkaille ihmisille.
Ihmiset usein ajattelevat, että lapsuus oli ainoaa aikaa, jolloin pystyy olemaan helposti onnellinen ilman aikuisten ongelmia. Kun me sitten vanhenemme opiskellessamme ammattiin ja luomme itsellemme uraa, niin helposti siinä kiiressä unohdamme olla onnellisia.
Onnellisille ihmisille monet asiat ovat siedettävämpiä. Jos työsi tekee sinut onnettomaksi eikä ole mahdollista löytää uutta työtä, koeta etsiä vapaa-aikaasi lisää hyviä asioita. Se lisää henkistä onnellisuutta. Kiireellisestä aikataulusta kannattaa pihistää hieman aikaa itselleen, se on sen arvoista. Tärkeintä kuitenkin on omaa asenne ja halu pyrkiä olemaan onnellinen. Kun tiedostamme todellisuuden ja hyväksyimme oman elämäntilanteemme, niin vasta sitten voimme alkaa nauttimaan elämämme positiivisista ja myös vähemmän positiivisista asioista.
Ihmisen kyky selviytyä kriisistä voi osoittaa ihmisen mahdollisuutta menestykseen. Mutta ei kukaan ihminen saavuta menestystä helposti. Sen eteen meistä jokainen on varmasti tehnyt paljon työtä.
Muistakaa hymyillä joka päivä. Ota hymy mukaasi minne ikinä menetkin. Olen itse kuullut ihmisten sanovan, että olen aina hymyilevä ja iloinen. Olen kertonut heille, että rakastan elämää ja haluan jakaa sen kaikkien kanssa. Kaikille voisi suositella päivän aloittamista hymyilemällä aamulla ensimäistä kertaa peilin katsoessaan itselleen. Tiedän kyllä, että tapojen ja käyttäytymisen muuttaminen ei ole ihan yksinkertaista, mutta mahdollista. Harjoittelu tekee mestarin myös hymyilemisessä.
Minun uudenvuodenlupaukseni on jaksaa hymyillä tänäkin vuonna paljon.